E-terapi - En väg till läkning

E-TERAPI
"En väg till läkning"


Länge tampades jag med inre stress och oro och i mitt fall visade sig stressen genom fysiska besvär. När stroken var ett faktum började min resa till läkning.


I denna webbaserade terapi ger jag dig tillgång till all den kunskap och de insikter jag har skaffat mig längs med vägen mot ett friskt liv.


Min önskan med denna e-terapi är att du ska lära känna dig själv utifrån ett intellektuellt, emotionellt och andligt plan.

KÖP E-TERAPIN "En väg till läkning!


KOSTNADS-EFFEKTIVT


Att gå i terapi kan vara dyrt. Med denna e-terapi kan du hålla kostnaden nere. Du får tillgång till ett omfattande material som du dessutom har tillgång till i sex månader.
BEKVÄMT
Eftersom denna e-terapi är webbaserad kan du göra den hemifrån på en tid som passar dig.

EGEN ERFARENHET


Min främsta tillgång som terapeut och författare till denna e-terapi är min egna erfarenhet av långvarig inre stress. Jag vet hur det känns att må dåligt känslomässigt. Jag vet hur det känns när kroppen börjar säga ifrån och till slut skriker av förtvivlan! Jag vet hur det känns att känna sig vilse, helt oförmögen att lindra oron inombords...


MEN jag hittade en väg till läkning och vet nu också hur det känns att vara frisk, och inte längre styras och kontrolleras av mina innersta rädslor.