Om mig/kontakt

Mitt namn är Kicki Pettersson. Jag är utbildad dipl. kognitiv coach, dipl. beroendeterapeut samt dipl. energi- och hypnosterapeut via Lifecap AB. Jag har också utbildat mig till Bergsmeditationsledare för Terry Evans.

 

Jag har lång egen erfarenhet av medberoende, högkänslighet (HSP) samt stress och utbrändhet. Jag tampades också under många år med en mängd olika fysiska besvär, besvär som jag är övertygad kom till då jag hade många obearbetade känslor från min historia.

 

Våra kroppar har svaren och talar ständigt till oss, vi måste bara ta oss tiden att lyssna. Jag själv förstod inte att mina åkommor hade lärdomar med sig, ingen hade lärt mig tyda dem. Min kropp började visa sitt missnöje med tysta viskningar i form av känslor, men eftersom jag inte "lyssnade" fick kroppen skrika allt högre. Men en stroke i början av år 2015 fångade min uppmärksamhet och jag tvingades lyssna inåt...

 

Jag bearbetade min historia och känslor jag hade tryckt ner i kroppen. Visst, periodvis var det jobbigt men inte så jobbigt som det var att försöka hålla näsan ovanför vattenytan. Idag är jag tacksam för att jag gjorde denna självrannsakan, äntligen känner jag mig fri OCH mina åkommor har försvunnit en efter en...

 

Att gå igenom mitt eget bagage anser jag är nödvändigt för att vara en bra terapeut. Hur ska jag kunna hjälpa andra genom denna resa utan att själv ha gjort den?

 

Idag är min historia och mina egna erfarenheter en stor tillgång. Min målsättning som terapeut är att, i en trygg miljö och genom ett holistiskt synsätt, inspirera mina klienter till att våga ta kontakt med sig själva och sitt känslosystem, för att själva må bättre.

 

 

 

KONTAKT DETALJER

Life Energy

 

E-mail: kicki@lifeenergy.se

Mobilnr: + 46 708 721 200

Besöksadress: Baggeby Hälsoteam, Baggebytorg 4, 

181 35 Lidingö. (Fr.o.m. 1 april 2020 - Södra Kungsvägen 65, Lidingö).

 

Vid frågor, välkommen att höra av dig med kontaktformuläret nedan. För bokning, scrolla ner till "Boka tid".

 
 
 
 
 

Vill du boka tid hos mig?

Tryck på knappen "Boka tid" för att se tillgängliga och bokningsbara tider.

I radioprogrammet "Fånga ditt liv" hos Radio Roslagen pratade jag, Gaya Pienitzka (Lifecap AB) och Åsa Rockstroh (Awakening Power) om den terapeutiska hypnosen och dess fördelar.

I radioprogrammet "Fånga ditt liv" hos Radio Roslagen pratade jag och Gaya Pienitzka om "När stressen sätter sig i kroppen".

I en intervju i Lidingö Magasin delar jag med mig av min historia och hur den terapeutiska hypnosen har hjälpt mig.