Om mig

OM MIG

DET HÄR ÄR JAG


Mitt namn är Kicki Pettersson. Jag är utbildad dipl. kognitiv coach, dipl. beroendeterapeut samt dipl. energi- och hypnosterapeut via Lifecap AB. Jag har också utbildat mig till Bergsmeditationsledare för Terry Evans.

 

I januari 2015 fick jag en stroke. Idag ser jag stroken som en fantastisk gåva! Varför? Jo, för den fick mig att vakna... Där och då förstod jag att det var något jag gjorde, eller inte gjorde, som gjorde mig sjuk. Stroken var bara toppen på isberget, jag hade tampats med en mängd olika fysiska besvär under många, många år.


Jag förstod att jag behövde förändra något men hade ingen aning om vad. När jag började studera till terapeut insåg jag att den jag behövde hjälpa var mig själv, innan jag kunde hjälpa någon annan. Jag behövde börja lyssna inåt och bearbeta min historia och erfarenheter i livet.


Under min utbildning påbörjade jag en inre resa, att upptäcka vem jag är. På riktigt. Bakom mina fasader. Jag lärde känna mig själv intellektuellt, emotionellt, andligt och fysiskt. Jag hittade en väg till bestående inre läkning. Jag läkte mina emotionella sår och genom detta arbete har mina fysiska åkommor försvunnit en efter en. Idag mår jag bättre än någonsin och använder mina erfarenheter, kunskaper och insikter för att hjälpa andra som tampas med stress som på något sätt har manifesterat sig fysiskt. 


Min målsättning som terapeut är att, i en trygg miljö och genom ett holistiskt synsätt, inspirera mina klienter till att våga ta kontakt med sig själva och sitt känslosystem, för att själva må bättre.